Newly added

Glion Institute of Higher Education

Магистер по угостителство, претприемништво и иновации

Јануари 21, 2019
Овој мајстор 's степен е специјално дизајниран за млади претприемачи да биде, актуелните претприемачи и професионалци кои поседуваат семеен бизнис. Совршен и за кариера прекинувачи, оваа програма го подобрува претприемачкото знаење, стратегија и дух, покривајќи ги најсовремените и релевантните бизнис модели и технологии.… [+] [-]

Glion Institute of Higher Education London

Магистер по финансии, недвижности и хотелски развој

Јануари 21, 2019
Ова е единствениот магистрирал во светот кој ви дава сеопфатно и систематско разбирање за недвижен имот, пазари на капитал и глобален развој на хотели. Идеална за оние кои сакаат да станат овластен геодет, работат за инвестициски фондови за инвестиции во недвижнини (REIT), фонд, банка или за управување со средства, оваа програма ја отвора вратата за светот на… [+] финансирањето на недвижностите и развојот на угостителството. [-]

Pixel

Меѓународен мајстор во европското планирање и управување со проекти

Јануари 20, 2019
Целта на Магистер по европско планирање и управување со проекти е да им обезбеди на учесниците вештини за успешно работење во областа на меѓународната соработка, преку користење на европски програми за финансирање.… [+] [-]