Пребарај за Мастерс во Self-Improvement

Најди ги вашите магистерска диплома по Self-Improvement овде!

Мајстори е заработиле по студентите заврши на додипломски студии програма. За да се добие мајстори, обично треба да заврши 12 до 18 колеџ курсеви, кои често вклучуваат завршување на сеопфатна тестови и / или теза.

Мајстори Self-Improvement диплома. Ги добиете сите информации за господар во Self-Improvement, да заштедат време и се јавите во училиштето директно тука!Господар во Self-Improvement

Читај повеќе

М-р во Организациона тренинг

Universidad UNIACC
Комбинирани студии: во студентски град и он-лајн студии Целосна 18 месеци May 2018 Чиле Сантијаго

Постдипломските мајстор во Организациона тренинг ќе биде во можност за автоматско liderarse и управување на групата и организациски промени, со користење на различни вештини и алатки од неговата обука како феноменолошка тренер. Од друга страна, може да се испорача на своите вештини во служба на луѓето, системи и организации, се фокусира своите напори за проширување на можностите поврзани со остварувањето на целите, како и високо на индивидуалните и организациските благосостојба. [+]

Постдипломските мајстор во Организациона тренинг ќе биде во можност за автоматско liderarse и управување на групата и организациски промени, со користење на различни вештини и алатки од неговата обука како феноменолошка тренер. Од друга страна, може да се испорача на своите вештини во служба на луѓето, системи и организации, се фокусира своите напори за проширување на можностите поврзани со остварувањето на целите, како и високо на индивидуалните и организациските благосостојба.... [-]