Услови и правила

Следниов текст го опишува условите за користење на www.masterstudies.com 's веб-сајт и услуги поврзани со него, како создаден и управуван од Masterstudies Маркетинг група. Ве молиме прочитајте го внимателно. Со користење на овој сајт, Вие го потврдувате дека прифаќаш да бидат обврзани со овие услови. Masterstudies Маркетинг група може ревидирање и ажурирање на овие одредби и услови во секое време, па ве молиме посетете ја оваа страница периодично да ги видиш текстот, како што е обврзувачки за вас. Условите "да " и "Корисник " се користи низ целиот текст со повикување на сите поединци и / или правни лица пристап до оваа веб-сајт за било која цел или причина.

&nbsp

Употреба на содржината и сопственички права
Со користење на овој веб-сајт можете прифаќате и се согласувате дека сите содржини и материјали достапни на неа, како текст, логоа, графики, слики, и софтвер, се заштитени со Норвешка и меѓународни авторски права, заштитен знак и други закони.Сите содржини и материјали се во сопственост на Masterstudies Маркетинг група или неговата содржина добавувачи или клиенти. Masterstudies Маркетинг група го задржува ексклузивното право да го составувањето на содржината на овој веб-сајт (што значи неговата наплата, аранжман и приказ). Ова право е заштитена со Норвешка и меѓународните закони за авторски права. Со користење на овој веб-сајт не се согласуваат да го фати, го продаде, лиценца, дистрибуирате, објавуваат, модифицирате, адаптира, уредувате, копирате, репродукција, или повторна употреба на содржината на оваа веб-страница во било кој друг начин за какви било јавни или комерцијални цели. Вие сте забрането да ја копирате или прилагодување на HTML код, кој Masterstudies Маркетинг група создава и користи за да генерира веб страници. Овој код е исто така заштитени со авторски права.Вие се забранува да ја наруши безбедноста на овој веб-сајт (на пример, по пат на, но не се ограничени на, со користење на секој уред, софтвер или постапка што ја попречува или се обидува да се меша со правилното функционирање на оваа веб страна, користејќи секој уред или алатка за се движите оваа веб страна, освен што се предвидени со Masterstudies Маркетинг група, се обидува да се дешифрира, разделувате, расклопување или да го поништи инженер било на софтверот кои ја сочинуваат дел од веб-сајт; ширење или се обидуваат да се шират вируси, тројанци, црви, или кои било други уреди кои се дизајнирани или се наменети да го прекинат, оштети или да се меша со какви било информации, софтвер, хардвер или комуникациските системи).

&nbsp

Спроведување на употреба
Ти е дозволено за пристап до содржината на овој веб-сајт за вашите лични, некомерцијална употреба, под услов да го стори тоа без повреда на авторски и други права на сопственост, и под услов да не го користите овој сајт за било која цел што е незаконско или забрането од страна на овие рокови и услови. Можете да го прифати да го користите овој веб-сајт во кој било начин дека е незаконско, навредливи, заканувачки, малтретира, неприличен, клевета, омраза, или на друг начин кршење на овие рокови и услови. Додека со користење на овој веб-сајт, Вие ги примате нема да пишувате никаков неточни или лажни информации за себе, или какви било информации кои не е дел од вашата биографија, или било несакани реклами или бизнис предлози, или верижни писма и несакана пошта. Како корисник на оваа веб страница и неговата служба, Вие сте одговорни за вашата комуникации и за последиците од вашиот објавување.

&nbsp

Одговорност на Masterstudies Маркетинг група
Содржината на овој веб-сајт може да вклучуваат неточности или типографски грешки. Можете да го користите овој веб-сајт и неговата содржина на ваш сопствен ризик. Промени периодично се направени на оваа веб страна и неговата содржина, и може да се направи во секое време. Masterstudies Маркетинг група нема обврска да ги следи вашата употреба на овој веб-сајт или да го задржи содржината на вашите сесија. Masterstudies Маркетинг група не контролира или гарантира точноста на информациите испратени од страна на корисниците. Masterstudies Маркетинг група може да се преземе акција за да се спречи употребата на овој веб-сајт кој може да создаде обврска за Masterstudies Маркетинг група.

&nbsp

Општи услови на гаранции и консеквентна отштета
Masterstudies Маркетинг група не претставува или гарантира дека оваа веб страна ќе работат непрекинато или без грешки, или дека веб-сајт или на серверот што го прави достапни се бесплатно на компјутерски вируси или други штетни уреди. Сите содржини на овој сајт се обезбедени "како што е " без никакви гаранции од каков било вид, вклучувајќи гаранција на КОМЕРЦИЈАЛНА, СООДВЕТНОСТ ЗА ОДРЕДЕНА НАМЕНА И НЕ-прекршокот. Masterstudies Маркетинг група не претставува или гарантира дека оваа веб страна, неговата содржина, неговата употреба или резултатите од употреба да бидат точни, точни, навремени, или на друг начин сигурен. Masterstudies Маркетинг група нема да биде одговорен или одговорни за користењето на овој веб-сајт кој е незаконско или на било кој начин кршење на овие рокови и услови.Под никакви околности Masterstudies Маркетинг група треба да биде одговорен за какви било директни, индиректни, или консеквентна отштета која произлегува од вашата употреба или неможност да го користите овој веб-страница.

&nbsp

Линкови до други сајтови
Овој сајт содржи линкови до трети лица веб-сајтови. Masterstudies Маркетинг Групата обезбедува овие линкови само како погодност за вас и не како наша поддршка на содржината на овие трети лица веб-сајтови, за што Masterstudies Маркетинг група има никаква одговорност. Да пристапите поврзани трети лица веб-сајтови на ваш сопствен ризик.

&nbsp

Обештетување

Вие се согласувате да се брани, го обештети и држете безопасни Masterstudies Маркетинг група, неговите директори, вработени, претставници и агенти од и против сите обврски, тврдења, акции, барања или трошоци, вклучувајќи без ограничување правни и сметководствени такси, наведувајќи или кои произлегуваат од употреба или злоупотреба на овој веб-сајт или вашиот прекршување на овие одредби и услови.

&nbsp

Прикажи Рекламирање

Masterstudies Маркетинг група има имплементирано прикажуваат реклами и користи ДаблКлик, на Google Analytics функција врз основа прикажуваат реклами. Можете да се вратиш на Google Analytics за прикажуваат реклами и изберете Google Покажи мрежа реклами со користење наМенаџерот за преференции. Вие исто така може да укаже на Google Анализа да не испраќа никакви информации за вашиот сајт посети на Google Анализа со симнување и инсталирање на Google Анализа тргнете Browser Add-on за вашиот веб пребарувач.

&nbsp

Контакт информации
Ве молиме погледнете информации за контакт за дополнителни информации детали.


Страница последен пат ажурирани 7.Март 2013