London School of Marketing

Introduction

Read the Official Description

На Лондонската школа за маркетинг (LSM) моментално е водечки провајдер во Велика Британија се разбира угостителство за повеќе од 15.000 студенти од Велика Британија и во целиот свет. Ние испорачуваме акредитирана маркетинг и бизнис квалификации, а нуди курсеви од признати професионални тела, како што се ЦИМ, EduQual, БА (Hons) Маркетинг м-р маркетинг и иновации, и МБА од Англија Ruskin Универзитетот. Со седиште во центарот на Лондон, ние сме QAA одобрена институција.

Училиштето исто така има канцеларии во Шри Ланка, мрежа на локални точки за пристап (ЛАП), и онлајн програми за учење.

Акредитации Лондонската школа за маркетинг е акредитирана од страна на Институтот за маркетинг (cim) и Фондацијата CAM за да се исполнат барањата за квалитет утврдени од страна на британската образовните власти и релевантни индустриски стандарди. Ние работиме во тесна соработка со водечки универзитети да им понуди на курсеви кои водат до професионални квалификации во маркетинг, комуникации и рекламирање.

This school offers programs in:
  • Англиски

Гледа Online BAs » Гледа Online MBA » Гледа Online MA »

Contact
Поштенска адреса
8th Floor, 4 Grosvenor Place
Hyde Park Corner

London, SW1X 7DL GB
Адреса на локацијата
8th Floor, 4 Grosvenor Place
Hyde Park Corner

London, England, SW1X 7DL GB