CMI Communications & Management Institute

Introduction

Read the Official Description

CMI, комуникации и Институтот за управување, е една од водечките светски образовен институт, кои нудат специјализирани курсеви за Диплома со скратено работно време вистинска индустрија, кои се меѓународно признати.

Од 2003 година, кога беше формирана CMI, илјадници студенти успешно го доби меѓународни и национални награди, од CMI, која има енормно ги зголеми нивните кариери.

90% од студентите не може да биде погрешно. Инвестирање во скратено работно време студија плаќа за себе. Сега над 90% од минатиот студенти се е во работен однос и многу се одржи позиции во помлади, среден и висок менаџмент и други работи во специјализирани стручни области.

Вашето време е драгоцено Дизајнирано за да се зголеми вашето време, CMI часови со скратено работно време се одржуваат еднаш неделно или во вечерните часови или во текот на викендот. Во комбинација со онлајн учење, повеќето предмети се во училница врз основа со некои курсеви понудени од страна на учење на далечина.

Достапни Курсеви CMI курсеви се понудени од страна на училницата и, исто така, од страна на онлајн учење на далечина. Во живо онлајн часови се снимени за подоцна репродукција и прегледување.

Практичари на ден, мајстори во текот на ноќта CMI предавање на персоналот, а не се вашиот типичен наставниците во училница. Тие работат лекари во текот на денот и господари на својата предметна настава во текот на ноќта. Тие имаат искуство и квалификации, недостижно за другите образовни институции. CMI предавачи ќе ја носите вашата квалификации и образование на следното ниво.

Релевантност за работното место, е од витално значење А карактеристика на CMI курсеви со скратено работно време е практични задачи и применети учење. Во сегашната тешка средина, тоа го прави смисла да се инвестира во текот релевантни за работното место.

Меѓународното признавање Неколку високо истакнати квалитет доделување тела го дадоа својот печат на одобрување на CMI. Ова е знак на квалитет посветеност CMI и гаранција за вас. При изборот CMI, може да остатокот уверувам дека ќе се изборот на институтот.

Напредокот на следното ниво CMI курсеви со скратено работно време се наоѓаат на различни нивоа на различни рамки во зависност од телото на наградата, како и нејзината локација. Разбира се одобрени од страна; Националната рамка на квалификации NFQ (Република Ирска) ниво 5-8; Канцеларијата на квалификации и испити Регулатива Ofqual (Англија) Ниво 3 6; и од страна на SQA шкотски Квалификации тело SQA да се на ниво 6-10. Тие се меѓународно признати.

Во срцето, Вие Бидејќи CMI е мал личен институт, добра комуникација и тесна врска помеѓу вас и предавачи / персонал ќе биде дел од вашите лични искуства.

Постигнување на подобра иднина, преку ноќ Учење во текот на ноќта, е најдобар начин да се зголеми употребата на вашето време. Персонал CMI ќе ви овозможи со непристрасен совет како да се разбира најсоодветен за вас. Зборувај со нас за-ден и се преземе тој чекор кон посветла иднина.

This school offers programs in:
  • Англиски

Гледа Online Certificates » Гледа Online Advanced Diplomas » Гледа Online Graduate Diplomas » Гледа Online Diplomas » Гледа Online курс »

Videos

About CMI