English Language Lab

Introduction

Read the Official Description

Сите наши наставници се високо квалификувани и имаат степени во образованието или филологија на англиски јазик од универзитети во светот. Наставниците се постојано подобрување во различни обука, јазикот или деловни конференции. Ние сме цел на најефикасен и модерен наставни техники за да се постигне најдобри резултати. Покрај квалификациите на наставниците, тие имаат жив личности да се направи сите лекции и двете професионални и интересна. Ние се фокусира на интерактивна настава и да се фокусира на комуникација многу, па затоа сите лекции се тесно поврзани со реалниот живот ситуации да ги подготви студентите за вистинска комуникација при работа или патување.

This school offers programs in:
  • Англиски

Гледа Online курс »

Programs

This school also offers: