California College for Health Sciences

Introduction

Read the Official Description

За повеќе од 25 години, Калифорнија колеџ за здравство науки е посветена на обезбедување на образование за работа професионалци како тебе. Нашите програми се акредитирани за учење на далечина ви даде слобода да завршите вашиот степен додека продолжува да се исполнат работата, семејството и општествените должности. Завршувањето на вашите студии и добивање на напредни квалификации се важни достигнувања што ќе им помогне на својата иднина успех. Продолжување на вашето образование во CCHS може да го зголеми својата заработка потенцијал и вашата можност за напредување. Со нашата политика на отворени запишување ... може да почне да работи кон својата иднина и денес. Континуираното високо образование и совладување на нови вештини може да ви помогне да напредуваат во својата кариера, да се зголеми својата заработка потенцијал, и да се подготви за иднината. Знам дека ќе се најдат нашите програми уникатен учење на далечина наградува во секој поглед. Со учење од далечина, можете да ги извршуваат вашите студии додека продолжува да работи и да ги задоволи вашиот семејството и заедницата одговорности.

This school offers programs in:
  • Англиски

Programs
Моментално нема програми за да се прикаже

Ве молиме да се насочите пребарување погоре, проверете го нашиот популарен категории подолу или вршење на клучни зборови за пребарување.


... or simply by choosing your degree: