California University of Technology Online

Introduction

Read the Official Description

CalUniversity е основана за да им обезбеди на интернет базирана обука за бизнис, менаџмент, информатичка технологија и други специјализирани области на студии. Да ги исполни оваа аспирација, и да обезбеди практична обука и се фокусираше, целите на институцијата вклучуваат испорака на предмети од индиректните настава. На посебен карактер на оваа институција се огледа во неговите многу актуелна програма и содржина се однесуваат на прашањата за бизнис администрација, менаџмент информациони системи и информатичката технологија. Нашите програми се базирани работа улога и се приклучи на клучните елементи на новите технологии и современите деловни и менаџерски способности. Нашите студенти ќе бидат обезбедени можностите за учење кои се својствени за up-to-date програма. Нашите програми се дизајнирани за обука на поединци да работат како водачи и сопственикот на компанијата / оператори. Нашиот фокус во врска испорака на предизвик програми компоненти кои се во тек и се бара. Овие програми се наменети за возрасните кои се стремат кон диплома, магистерски и докторски дипломи во нашата предметни области. Интернет базирана обука е на располагање за да се овозможи работа на професионалци да го продолжат своето образование, без потреба да патуваат до установа за обука. Цел На Калифорнискиот Универзитет за технологија, постои за да се оди на образованието на луѓето од сите сфери на животот. CalUniversity е тука за да се обезбеди образование за младите луѓе за основање на нивната кариера, за повеќе искусни професионалци кои им е потребна на образовниот предност, а на други, како менаџери и IT професионалци, кои сакаат да се преселат во главата и во нивните кариери. На универзитетот, е посветен за да обезбеди водство и невиден форум преку кој со знаење и животно искуство на нашиот факултет ќе се дополни нашата програма. Калифорнискиот универзитет за технологија е една од водечките онлајн универзитет основан со една цел во умот да им помогне на студентите во ексел нивните цели за кариера. Во согласност со нашите основачи филозофија: "За да ги инспирира Визија; да креирате Brilliance и да се постигне успех", нашиот експерт факултет има неколку патишта кои одбележан ќе ви помогне да развие силна академска и професионална иднина.

Programs
Моментално нема програми за да се прикаже

Ве молиме да се насочите пребарување погоре, проверете го нашиот популарен категории подолу или вршење на клучни зборови за пребарување.


... or simply by choosing your degree: