Columbia International University Online

Introduction

Read the Official Description

Колумбија Меѓународниот универзитет е познат во целиот свет за подготовка лидери во министерството, мисии и на пазарот. Со заработува вашиот CIU степен преку онлајн студии, ќе се приклучат на нашите 18.000 дипломци прави влијание во скоро 150 земји.

На CIU, ќе најдете:

Акредитирани програми за опремување на вас за кариера или министерство, кое влијае на другите за Христос

Курсеви, кои се исти како на кампусот и онлајн; ништо не е ублажена

Настава и менторство од страна на експерт факултет, кои се во ровови

Флексибилен распоред дизајниран за вашиот зафатен живот

А енергична онлајн заедница поврзување можете со други студенти од целиот свет

Наградуваниот онлајн курсеви

Техничка поддршка

можности за финансиска помош

This school offers programs in:
  • Англиски

Гледа Online MA » Гледа Online Masters »