Columbia Southern University

Introduction

Read the Official Description

Колумбија Универзитетот Јужна â € "Очекувајте повеќе од вашето онлајн универзитет. Добијте повеќе од животот. Еден од nationâ € ™ с првиот целосно онлајн универзитети, Колумбија Универзитетот Јужна (CSU) е развиена за да се задоволи побарувачката за алтернативи на традиционалните Универзитетот искуство. Сите програми се нудат целосно онлајн, кои ви даваат флексибилност да одговара на вашите образование околу кариерата и семејните обврски. Со нашата онлајн универзитет, може да се земе распоред менувањето на и управување со времето конфликти од равенката. Отвори запишување и авто-интензивна програми направи преуредување вашиот живот за да присуствува на класа или да пробате нешто од минатото. На пожарникар со непредвидливи распоред, војник преместува од место до место да се зачува нашата слобода, на самохрана мајка работи напорно за да ги унапредат својата кариера и поддршка нејзините деца â € "Тоа се лицата на ЦСУ. Thatâ € ™ с зошто ЦСУ овозможува 24-часовен пристап до разбира задачи, форуми, веб предавања, интерактивни софтвер, и аудио-визуелна примери. Соработник, диплома, додипломски и постдипломски програми се достапни во различни области, вклучувајќи оган науката, правда, бизнис администрација, информатичката технологија, човечки ресурси и безбедност и здравје. Додипломски и постдипломски сертификат програми се исто така достапни за да се обезбеди фокусирани обука во специјализирани области.  

Гледа Online MBA » Гледа Online Graduate Certificates » Гледа Health Certificates »