Cumberland University Online

Introduction

Read the Official Description

А Камберленд студии, дадени Практично

Единствената разлика помеѓу нашите интернет и на кампусот програми диплома е како ќе дознаете. На интернет, ќе ги добијат истите акредитиран за образование, подучени од врвот факултет. Ќе се развие истите критични лидерство и менаџмент вештини, кои ќе добијат на кампусот и дипломира со диплома вредност на работодавците.

Секогаш онлајн. Никогаш сам.

Со NET.WORK ™, ќе биде поврзан со вашите колеги студенти - работа возрасни исто како вас. Ќе се научиш, да учествуваат, и ексел заедно во единствен виртуелен кампус прилагодени на вашите потреби. Затоа што сте за учење на интернет, ќе се заштедат пари, и да имаат можност да го контролира темпото на образование - за да можете да дипломираат побрзо доколку го одберете.

This school offers programs in:
  • Англиски

Гледа Online 1-year MBAs » Гледа Online MA » Гледа Health BScs » Гледа Health MSc »