LIM College

Introduction

Read the Official Description

На Центар за постдипломски студии нуди програми магистратура уникатно дизајнирани за оние кои сакаат да стигне на следното ниво во модната индустрија дека расте се повеќе и повеќе предизвикувачки и конкурентна.

Како студент тука, ќе научат да се движите глобалната комплексност, новите технологии, како и социјалните и културните разлики во брзо се развива бизнис средина. Исто така, ќе се развие аналитички, технолошки и комуникациски вештини потребни за да се постигнат професионална позиција сакаш или стигнат до својата претприемачки цели.

Лим колеџ нуди интимни, поддршка поставување и нашите професори и членовите на административниот персонал признаваме и почитуваме разноликоста на потребите на учениците. Ако и кога се јавуваат проблеми, решенија никогаш не се далеку зад себе.

Прием

Услови за прием во Лим колеџ со себе носи и очекување дека студентите ќе се однесуваат како одговорни членови на LIM колеџ заедница и на професионален начин, додека претставуваат LIM колеџ. Ова ги вклучува очекување дека студентите ќе ги почитувате сите применливи закони; ќе бидат во согласност со правилата и прописите на LIM колеџ; ќе се одржи висок стандард на интегритет и чесност; ќе ги почитува правата, привилегиите и имотот на LIM колеџ и членови на LIM колеџ заедница. Студентите нема да се меша со легитимните LIM колеџ работи и се очекува да биде почитувана на сите времиња на членовите на LIM колеџ во заедницата, гости и продавачите на LIM колеџ.

Факултет

Членови на факултет LIM колеџот знаат за што зборуваат. Тие донесе богатство на професионално искуство и академско достигнувања во училницата. Многу од нашите професори се одржи или да се одржи на високо ниво позиции во модната индустрија. Спроведување на огромното знаење, искуство и врски, овие искусни практичари се добро опремени да ги води нашите студенти преку комплексноста на моден бизнис.

This school offers programs in:
  • Англиски

Види магистерски студии » Гледа BBAs » Гледа BScs »

Programs

This school also offers:

Master

Master of Professional Studies (MPS) in Fashion Marketing

Он-лајн студии Студии врз за студентски град Целосна September 2019 Соединети Американски Држави New York

The MPS in Fashion Marketing provides you with hands-on experience as well as theoretical knowledge. In this unique, immersive program you’ll learn how to predict trends, build and maintain a brand, and keep customers engaged. [+]

The MPS in Fashion Marketing provides you with hands-on experience as well as theoretical knowledge. In this unique, immersive program you’ll learn how to predict trends, build and maintain a brand, and keep customers engaged.

Some of the Courses You Can Take Cause Marketing Fashion Marketing Management Foundations of Fashion PR Strategies and Tactics Global Marketing Luxury Brand Management New Media Marketing in the Fashion Industry Strategic Consumer Insights in Fashion Some of the Career Paths You Could Pursue Public Relations Manager Social Media Specialist Trend & Color Consultant Marketing Consultant Marketing Specialist Global Sales Director Assistant Brand Manager [-]

Master of Professional Studies (MPS) in Fashion Merchandising & Retail Management

Студии врз за студентски град Целосна September 2019 Соединети Американски Држави New York

In this program, you’ll gain practical and theoretical knowledge to help you make key business decisions and solve real-world problems within the increasingly complex business of fashion. [+]

In this program, you’ll gain practical and theoretical knowledge to help you make key business decisions and solve real-world problems within the increasingly complex business of fashion.

Some of the Courses You Can Take Advanced Fashion Merchandising Consumer Behavior in Fashion Fashion Branding & Promotion Fashion Retail Management Principles of Visual Merchandising Product Development in Fashion: from Concept to Consumer Technology in Fashion Merchandising and Management Some of the Career Paths You Could Pursue Assistant Demand Planner Director of Wholesale and Retail Operations Assistant Merchandiser Assistant Buyer Visual Product Coordinator Junior Account Executive Production Manager [-]

Master of Professional Studies (MPS) in Global Fashion Supply Chain Management

Студии врз за студентски град Целосна September 2019 Соединети Американски Држави New York

Succeeding in the business of fashion means mastering the myriad nuances of the global supply chain. This program provides the knowledge and expertise you need to pursue a leadership role in this rapidly expanding, and increasingly critical, field. [+]

Succeeding in the business of fashion means mastering the myriad nuances of the global supply chain. This program provides the knowledge and expertise you need to pursue a leadership role in this rapidly expanding, and increasingly critical, field. Visits to retailers, shipping facilities, and local manufacturers will give you in-the-field exposure to all aspects of supply chain management across a variety of industries.

Some of the Courses You Can Take Global Business Management Innovation and Change Management Internship in Global Fashion Supply Chain Management Logistics Management People and Project Management Strategic Sourcing Solutions Supply Chain Management from an E-Commerce Perspective Supply Chain Analytics The Relationship Between Fashion and the Supply Chain Some of the Career Paths You Could Pursue Operations Consultant Logistics Coordinator Supply Chain Order Management Analyst Procurement Analyst Fulfillment Analyst Global Inventory Management Planner [-]

Master of Professional Studies (MPS) in The Business of Fashion

Студии врз за студентски град Целосна September 2019 Соединети Американски Држави New York

Already have industry experience but want to take your career further? The Master of Professional Studies (MPS) in The Business of Fashion will give you the ability to build your own degree by tailoring your course of study to meet your needs and goals. [+]

Already have industry experience but want to take your career further? The Master of Professional Studies (MPS) in The Business of Fashion will give you the ability to build your own degree by tailoring your course of study to meet your needs and goals. Students with an undergraduate major in a fashion-related field plus two years of post-graduate fashion industry experience OR students with a minimum of five years post-graduate fashion industry experience are eligible to apply for this program.

Some of the Courses You Can Take Advanced Fashion Merchandising Fashion Branding and Promotion Global Marketing in the Fashion Industry Luxury Brand Management in the Fashion Industry Principles of Visual Merchandising Strategic Consumer Insights in Fashion The Relationship between Fashion and the Supply Chain Some of the Career Paths You Could Pursue Operations Consultant Marketing Specialist Global Sales Coordinator Junior Account Executive Production Manager Assistant Merchandiser [-]

Videos

I am LIM

2015 LIM Commencement Promo