NYU Tandon Online

Introduction

Read the Official Description

Пронајдокот, иновација и претприемништво

Тоа е Њујорк Универзитетот Tandon школа за основен начин на приближување академици и истражување од страна на вооружување на факултет и студентите со алатки и ресурси за да се сврти својата инспирација во апликации, производи и услуги кои се лет кон пазарот Инженеринг.

Онлајн - Научете секое време и насекаде

Општа Tandon Школата на факултет е една од нацијата најпочитуваните училишта за инженерство, применети науки, управувањето и технологијата. Сега, општа Tandon Онлајн (порано NYU-ePoly) нуди можност да заработите напреден диплома или сертификат целосно онлајн.

Пристап на интернет никогаш не било полесно, побрзо, или поекономично, што го прави возможно да се земе постдипломски класи со општа Tandon Факултетот за инженерство секаде и секогаш кога ви се допаѓа - на работа, дома, од 35.000 стапки како што летаат за да се исполнат клиент или се врати од хард-заработени одмор.

Ако мислите дека вашиот распоред е премногу зафатен за класа, размислете повторно. Ако вашата работа или на темпото на вашиот секојдневен живот спречува да присуствуваат на класа на кампусот, сега со сигурност може да се сврти кон општа Tandon Онлајн да заработите вашиот Сертификат за завршено или магистратура во повеќе од десетина онлајн програми.

This school offers programs in:
  • Англиски

Гледа Online Advanced Certificates » Гледа Online Certificates » Гледа Online MSc »