Rennert English Language School

Introduction

Read the Official Description

Добредојде да Rennert, најдобар избор во училиштата за постигнување на своите цели на англиски јазик. Дали сакате да го подобрите вашиот англиски комуникациски вештини за професионални цели, за да присуствува на американски универзитет, за патување, или да разговарате со меѓународни пријатели, Rennert има програма и со знаење што треба.

Која е разликата Rennert? Искуство, мали класи и личен допир. Rennert од 1973 година предава јазици и може да се пофали најмалата големина класа во Њујорк со максимум од 10 студенти. Нашите квалификувани, посветени наставниците донесе на англиски јазик во живот со помош на комуникативен метод на учење на јазик и ви потопени во реалниот свет, во две од највозбудливите градови во САД: Њујорк и Мајами!

Нашите иновативни уметности плус англиски индивидуализирана програма вклучува курсеви по танц, мода, музика, шминка уметност, фотографија, глума и кинематографијата во Њујорк. Уметност Мајами плус англиски јазик курсеви вклучуваат Фудбалскиот Латинска танц и фотографија на сончевата бреговите на Саут Бич.

Експертиза Rennert во TOEFL и Кембриџ подготвителни курсеви испит, програма на Универзитетот на пристап и професионален англиски јазик програма за работа на професионалци е почитувана од целиот свет. Дури и наставниците доаѓаат од целиот свет за нашите курсеви за обука на наставници TESOL да се здобијат со конкурентна предност во нивната земја.

Rennert Њујорк и Rennert Мајами Саут Бич нудиме целосен распоред на наставникот предводена активности, бесплатни часови и екскурзии за подобрување на вашето уживање и го стави вашиот англиски комуникациски вештини во акција. Ве покануваме да ги истражуваме нашите програми и изберете оној кој е најдобро за вас. Се надеваме дека ќе се видиме наскоро во Њујорк или Мајами!

This school offers programs in:
  • Англиски

Гледа курс »

Programs

This school also offers: