TUI University - College of Business Administration

Introduction

Read the Official Description

TUI Универзитетот (порано Touro Универзитетот меѓународни), е акредитиран онлајн универзитет, која нуди диплома, магистерски и докторски степени без жителство. TUI, со цел да им служи на возрасни ученици, зафатени со професионалци, и на американските вооружени сили, обезбедува пристап до квалитетно образование достапно на различни национални и меѓународни население. TUI нуди курсеви преку интернет, користејќи "држава на уметноста", технологија која вклучува асинхрони учење преку CDROM-от, како и синхрони учење преку интернет и видео модалитети. TUI модел на наставни испорака создава потполна интерактивно учење, во реално време инструктор контролирана средина. TUI се гордее во обезбедување на висок квалитет на наставни програми по прифатлива цена, надополнет со одличен и флексибилен услуги на студентите со цел да се обезбеди успех на студентот.

Гледа Online MBA » Гледа Online Graduate Certificates » Гледа Online MSc »