University of Hartford Online

Introduction

Read the Official Description

Откријте ги придобивките и погодности на онлајн учење на Универзитетот во Хартфорд.

Она што ја прави онлајн програми UHart е поинаква и подобра од другите?

За почеток, нема да се чувствуваат изолирани. Нашите професори ви даде лично внимание и да ги поттикне интеракција, така што ќе се чувствуваат како дел од една заедница.

Професорите се поддршка и одговора. Можете да добиете кариера, совети и насоки во вашата работа. Ќе имаат можност да присуствуваат на некои курсеви на кампусот за помеша пристап. Ќе се предава со полно работно време професори, а не асистенти или инструктори.

This school offers programs in:
  • Англиски

Гледа Online MBA » Гледа Online MSc » Гледа Online Masters »